u2_logo es.sk_logo
Fórum › bAdy=BLOK?
Zdravim, chtel bych se zeptat za co jsem dostal blokaci(zakaz psani atd) nevidim nikde odkaz nic, takze bych poprosil o vysvetleni
Vcera jsem zalozil topic jak pan admin PavelJM si tu dela co chce, asi po hodince byla tema uzamcena a zadnyho vyjadreni jsem se nedockal, dnes prijdu z prace a vidim blokaci..v topicu jsem se nevhodne nechoval jen jsem napsal pravdu a pajovi se to asi nelibilo a proste to neunesl a potrestal me takhle
Zde zasilam topic ZAMCENY BEZ VYJADRENI!
http://www.shifters.eu/forum/dev/63225.htm
Diky, s pozdravom David
Autor: HYTOXpower | Počet zhlédnutí: 259Založeno: 19.08.2014 14:47
Komentáře
#1 | HYTOXpower19.08.2014, 14:54
napište už niekto, chcem sa hadať (rr)
#2 | THEREALFLYFIVE19.08.2014, 14:56
THEREALFL...
Dobrý den,

Vítejte na shifters.eu ! Kde nemožné se stává možným !
#3 | mauv1STAR19.08.2014, 14:59
Zdravím, vyjádření tam máte, FLYFIVE taky blokace na veškeré psaní na vždy jak darkspect?
#4 | THEREALFLYFIVE19.08.2014, 15:04
THEREALFL...
#3 Sám dobře víš, že to stejně obejdu, takže je to jedno. :D Ale prostě nechápu, proč se tu dějou takové věci ? :D Proč jsou tu zbytečné blokace ? :D Tahle liga upadá a hry jako LOL, DOTA apod. se nemaj šanci uchytit. Nechápu proč zbytečně zde bouráte už tak malou komunitu, proč si prostě nepřiznáš, že pavel si tu vážně dělá co chce ? A pokud ne, proč už předtím měl ban za zneužití práv ? Nepříjde mi to normálni... vždycky si býval ten na kdo byl spolehlivý a spravedlivý :D A najednou si tu kryješ někoho z vedení ... nechápu proč ... :D Za mě si býval trochu jiný a dalo se s tebou normálně komunikovat, teď jsem ti napsal po druhé PM a bez odpovědi :) ... Třeba to je tím panáčkem hele nevím :D ... Ale za ty dva dny co to tu pozoruju, tak jsem si udělal obrázek o tom, jak to tu teď vypadá :D
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?