u2_logo es.sk_logo
Fórum › Pomoc s pokazeným PC prosím
Zdravím, mám pokazený notebook, ale myslím že to nieje tak pokazené že by to nutne potrebovalo opravu a preto sa chcem spýtať či by ste mi niekto nevedeli pomôcť.

- Keď zapném notebook tak boot menu už nieje ako na windowse 7 (moderné) ale zastaralé ako na windowse XP alebo ešte staršom.
- Mám na výber 2 možnosti -> Start Windows normaly, alebo Launch repair menu (recommended)
- Nech zapnem ktoré koľvek z týchto 2 tak mi to spustí "Asusow Preload Wizard" Je to nejaké ASUS menu na repair PC, lenže aj keď ten proces vykonám a nechám to dokončiť nič sa nezmení a furt sa to spúšťa pri zapnutí -> Nemôžem sa dostať do windowsu.

Ďakujem za každú radu Samozrejme preinštalovať win ma napadlo tiež, ale neviem či mam original CD na windows, pretože už som to mal v notebooku nainštalované, tým pádom ak sa nemýlim jediná možnosť aby sa mi zachoval original windows tak to musím dať do opravy či?

ÄŽakujem
Autor: edyn | Počet zhlédnutí: 208Založeno: 15.03.2014 11:12
Komentáře
#1 | Yankees15.03.2014, 11:25
Hmm, vypadato že ti možna odešel HDD, skus format, a jestli ani to nepomuže, tak asi novy HDD (ještě mužeš skusit programy na opravu HDD, ale to asi nepomuže, jestli to je fyzicka chyba).
#2 | edyn15.03.2014, 11:30
1# našťastie je notebook ešte v záruke, tak ak máš pravdu čo dúfam že nie, tak hádam mi to zreklamujú :) Keďže má len pol roka..
#3 | Yankees15.03.2014, 11:33
jako bral jsem nejvice možnou variantu, tyto věci se stavaji.

Ale jestli tam maš duležite data tak ještě neni nic stracene, a stahnisi Ubuntu LiveCD, ten by ti měl umožnit spustit pc bez funkčniho HDD a data si daš na externidisk, nebo na flashku
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?