mÄ› to taky vÄera neÅ¡lo ty tu konzolu chceÅ¡ zapnout jakože v menu hned jak zapneÅ¡ CS:GO? MÄš to tam nejde až jak si tÅ™eba na serveru nebo v lobby tak mi to jde..
Zlatý chlapec ten metori Poslednú dobu len stále radi Ak by mal taký pristup každy admin tak by to bolo Äo so tyka adminstva super. Potvrd ma na steame metori
Nastaveni Konzole ON
Nastaveni na tlaÄÃtko
Pokud to stále nepůjde tal di do launch player CSGO a napiš tam -console
pak dej fps_max nevÃm jaky máš pc ... tak cca 150 fps_max 150
fps_max_menu 120 pokud slabà pc fps_max 80 fps_max_menu 120
Rozliseni jestli si hral 1.6 asi si zvykly hrat 6x4 nebo 8x4 doporucuju 800x600 a nastaveni kvality si nikdy nedavej na max i kdyby si mel pc od nasa .. stÅ™ednà nebo nÃzká snad jsem pomohl.
Nastaveni Konzole ONNastaveni na tlaÄÃtkoPokud to stále nepůjde tal di do launch player CSGO a napiÅ¡ tam -consolepak dej fps_max nevÃm jaky máš pc ... tak cca 150 fps_max 150fps_max_menu 120 pokud slabà pc fps_max 80 fps_max_menu 120Rozliseni jestli si hral 1.6 asi si zvykly hrat 6x4 nebo 8x4 doporucuju 800x600 a nastaveni kvality si nikdy nedavej na max i kdyby si mel pc od nasa .. stÅ™ednà nebo nÃzká snad jsem pomohl.
Ak mám slaby pc a pozerám že mi to da max 60 fps tak si dat fps_max_menu tiež 120 ajtak ? alebo už nižšie