No niÄ chlapci, ak to takto ostane, tak sa konÄà s CSkom a už môžem PC vyhodiÅ¥ keÄže týpci asi odstránili 1.6, preto aby nahnali ľudà do GO-Äka tak to môžem jebis preto vám to nejde.
Autor: pWneD | Počet zhlédnutí: 259Založeno:30.10.201300:51
tak nejaká chyba u nich žeby ? teraz som hral cw 3V3..kicklo nás troch zo servera, ktorým toto vypisovalo a traja tam zostali a hrali normálne..skúšal som retry nešlo..tak som vypol cs zapol cs a už to ide normálne -_- ty radšej odinštaluj steam už
#6 ty "inteligent" a preložil si si to vôbec? ja som ho vypol, zapol iÅ¡lo, vypol zapol neÅ¡lo ani ma neukazovalo v hre. tak sa zobuÄ Äo tu trepeÅ¡ nejaký bodo1
prepÃ¡Ä nie som taký tupý, aby som si tú primitÃvnu vetu musel dávaÅ¥ do google translatoru ako ty..a nejaký bodo1 ? a ty si kto ? bože chlapec nikde inde nehral jak na Å¡iters a napÃÅ¡e takú sraÄku toto ľúbim...namer inteligent
#8 eÅ¡te, že ja som si to tam dával si zabeu. Nepotrebujem inde hraÅ¥. hrajem tu. hral som aj esl wau aj u2 wau, aj PZ wau, aj es4u wau, aj nejaký eÅ¡te jeden portal taký zapadákovský tak Äo tu trepeÅ¡. nepotrebujem aby ma poznali vÅ¡ade.