caves tak nedalo mi nezalozit tento topic o adminovy "any"
Ide konkretne o tento zapas:
http://shifters.eu/liga/zapasy/170471.htm
Kde som podal protest o tom ze hrac selko nedodal demo, neskor som si vsak vsimol,
ze ho hodil do komentu tak som to neriesil pretoze aj yunior dodaval demo a neslo to pridat ako ext.odkaz pochopitelne.
Admin to vsak poriesil ako totalna ignoranska svina a udelil -20 bodov pre oba teamy, pretoze to ma byt ako ext.odkaz.
Nasledovne podal team storm a aj moj team protest kde sme sa zmienili o tom ze demo bolo dodane v komente. a poprosili o zmazanie tych -20 bodov
pre oba teamy z dovodu ze nejde pridat ext. odkaz.
Pre boha je tak tazke pochopit sytuaciu 2 teamov a neudelovat trest ked to demo tam je ?
Najde sa tu aspon jeden ferovy admin ktory pochopi ze hrame tu ligu na body a ziskat 20 bodov nieje az tak lahke a stoji to vela casu.
On si jednym kliknutim odcita 20 bodov za totalnu blbost a smeje sa aky je silny a hrdy pan admin.
Preto pisem tento topic. Jedna sa o admina "any" ktory je "dospely" a takto egoisticky riesi protesty..
Normalnym slovom to neslo.. tak som ho vypicoval na steame o unban neziadam ! Len chcem vediet ci sa tu ozaj nenajde jeden normalny ferovy admin.. dik
PS: podal som protest a staznost na admina a vyriesil to sam ako nezmyselny protest. + Ostatne protesty vymazal.
By SeGo