u2_logo es.sk_logo
Fórum › pre Ferovych adminov
tMs1k
caves tak nedalo mi nezalozit tento topic o adminovy "any"

Ide konkretne o tento zapas: http://shifters.eu/liga/zapasy/170471.htm

Kde som podal protest o tom ze hrac selko nedodal demo, neskor som si vsak vsimol,
ze ho hodil do komentu tak som to neriesil pretoze aj yunior dodaval demo a neslo to pridat ako ext.odkaz pochopitelne.

Admin to vsak poriesil ako totalna ignoranska svina a udelil -20 bodov pre oba teamy, pretoze to ma byt ako ext.odkaz.
Nasledovne podal team storm a aj moj team protest kde sme sa zmienili o tom ze demo bolo dodane v komente. a poprosili o zmazanie tych -20 bodov
pre oba teamy z dovodu ze nejde pridat ext. odkaz.

Pre boha je tak tazke pochopit sytuaciu 2 teamov a neudelovat trest ked to demo tam je ?
Najde sa tu aspon jeden ferovy admin ktory pochopi ze hrame tu ligu na body a ziskat 20 bodov nieje az tak lahke a stoji to vela casu.
On si jednym kliknutim odcita 20 bodov za totalnu blbost a smeje sa aky je silny a hrdy pan admin.

Preto pisem tento topic. Jedna sa o admina "any" ktory je "dospely" a takto egoisticky riesi protesty..
Normalnym slovom to neslo.. tak som ho vypicoval na steame o unban neziadam ! Len chcem vediet ci sa tu ozaj nenajde jeden normalny ferovy admin.. dik

PS: podal som protest a staznost na admina a vyriesil to sam ako nezmyselny protest. + Ostatne protesty vymazal.

By SeGo
Autor: tMs1k | Počet zhlédnutí: 188Založeno: 13.02.2013 20:23
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 120Komentářů: 0
Shoutbox
iREALIT.old team

eFIVE
Hefoo
exitz
Bagoo
Fantomas
09.07.2025 bol som tu a pozdravujem vsetkych old school 1.6 hracov

vas eFIVE
ono 23:05
finduspičuš
craZy_nho 00:31
aa

ono 20:58
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784