ZdravÃm.
Už po niekoľký krát menÃm zostavu. Z dôvodu ich "slaboti" naÅ¡ej neochoty hraÅ¥ cw alebo sa nám nieÄo nepáÄilo na ňom/nich.
Takže Hľadáme borcov do PO. Chceme minimálne postúpiÅ¥ zo skupiny. / NerobÃm ambÃcie na prvé miesto i keÄ by som bol v semifinále / finále dám do toho VÅ ETKO ale buÄme realisti. Ale ak stihneme sa dobre poskladaÅ¥ dobrá Å¡tvorka nacviÄÃme daÄo preÄo nie?. /
Äo požadujeme. ?
Chceme hráÄov Äo majú chuÅ¥ hraÅ¥ ale aj chuÅ¥ sa "kamarátiÅ¥ s teamom". To znamená. Je cup ako naprÃklad dnes. Ak sa nemýlim možno áno neviem okolo 16tej. Tak by sme vybrali do tej 15tej
SKÚŠOBNÚ LINE UP na cup a hrali by sme cup. Ale boli by sme na ts3 už od tej pol alebo aj od 3tej. A proste by sme sa rozprávali. Bavili o veciach ľudoch Å¡kole atp. Nechcem vidieÅ¥ nieÄo ako DOJDEM 15:59 NA TS LEBO SOM NAMYSLENY A HONIM SI ONLINE EG0.
Takže požadujeme v prvom rade aby tà ľudia neboli len ľudia ale aby sa tak aj správali.
Požadujem nieÄo ako proste. KeÄ sme 3 ja na ts nevieme kde je 4tà tak si dáme 3v3 alebo sa postrielame na servery proste WARMUP.
Najlepšie by bolo ak by ste boli 2ja. Tj.
spoluhráÄi z 2v2 3v3 atp.
Bolo by super ak by sa naÅ¡iel urÄitý TL. Proste nemuseli by sme byÅ¥ ala SK gaming. Ale proste aby nebolo ticho na spawne. Aj keÄ povie schody heÄka aj to je nieÄo

.
Požadujeme urÄitý "skill" v tejto hre. Aby poznal granáty mal urÄitý aim/brain.
ÚČASŤ NA TRENINGOCH !!!! tréning ako by som to nazval by sa konal vždy 15 min pred cw. Tj. Povedali by sme si Äo ideme hraÅ¥ napr dáme tam dust 2 a nuke. Povedali by sme si Äo kto ako má hraÅ¥, kto má Äo kryÅ¥ a tak. Na týchto treningoch by sme si povedali/ukázali ako Äo flashovaÅ¥ heÄkovaÅ¥ a hlavne ako rushovaÅ¥.
Äo my máme ?
Takže my dvaja ja a sCn máme urÄitú zohratosÅ¥. Pár rokov 2v2 by som povedal

.
Dobrú naladu skoro na 100% vždy. ( len skejnovi ju treba niekedy up !

)
vlastný ts3 server. Fakaheda. 5 slot Äiže akurát.
vlastný cwtg server kde zvážim Äi tam budeme hraÅ¥. Pre mňa je to tam dosÅ¥ krivé :/. Možno by sa do PO objednal iný hosting. teraz je to cze FAKAHEDA 1k fps.
Takže ak ste si preÄÃtali tento malý sloh tak dajte rr alebo napÃÅ¡te nejaku vetu.
ZÃUJEMCI UPREDNOSŤŇUJEM ABY STE MI NIEÄŒO O SEBE NAPÃSALI DO PM. DO KOMENTU LEN NAPÃÅ TE JA. Alebo I alebo rôzne. Ale akonáhle to tam uvidÃm tak zaÄnite pÃsaÅ¥ pm. Na každú PM odpÃÅ¡em v topicu nemusÃm.
Klan :
http://www.shifters.eu/liga/78245.htm
kontakt na mňa : PM. Steam cez profil.
Kontakt na suseda :
http://www.shifters.eu/profile/sCn
Na 4v4 cup ideme na 85 % !!
Všetkým prajem Veľa šťastia. A happy new year. :´)