u2_logo es.sk_logo
Fifflaren končí svoju kariéru, Ninjas in Pyjamas hľadajú náhradu
Fifflaren končí svoju kariéru, Ninjas in Pyjamas hľadajú náhradu
Přidáno dne: 03.11.2014

Cesta Robina "Fifflaren" Johanssona už viac nebude spätá s tímom Ninjas in Pyjamas, dlhoročný člen tímu sa rozhodol ukončiÅ¥ aktívnu kariéru 


Jeho rozhodnutie vyšlo na svetla sveta po tímovom neúspechu na ESWC 2014, kde NiP skončili svoju púÅ¥ na podujatí už po základnej skupine, keď obsadili 4. priečku zo šiestich. Nad sily im boli tímy HellRaisers, Titan a dokonca aj (pomerne neznámy) Platinium-Servers.

Tomuto neúspechu však predchádzala dlhodobá (niekoľkomesačná) zlá forma tímu, keď sa ESL One Cologne šampióni (posledný veľký úspech tímu z predleta) nekvalifikovali na FACEIT Finals ani fragbite Masters Finals.



ESL One Cologne šampióni


DreamHack Winter je už za rohom (27. - 30. november) a o to je táto správa šokujúcejšia pre celú scénu. Fifflaren bol tímový hlavný AWPčkar a často na seba preberal úlohu teamleadera. Navyše sa jedná o prvú zmenu v zostave od augustu 2012, keď sa sformovala táto legendárna zostava. 




VYJADRENIE FIFFLARENA K UKONÄŒENIU KARIÉRY


"Tieto posledné dva roky boli pre mňa životná skúsenosÅ¥, naučil som sa mnoho, precestoval mnohé krajiny sveta a mal šancu spoznaÅ¥ úžasných ľudí o ktorých môžem s hrdosÅ¥ou povedaÅ¥, že sú moji priatelia."

"Tieto spomienky si ponechám v pamäti po celý zvyšok života. Podarilo sa nám znovu vybudovaÅ¥ legendárnu značku - NiP a to je česÅ¥, ktorú si vezmeme so sebou na ceste za splnením našich životných snov."

"Nie je podstatné kto preberie moje miesto, úprimne dúfam, že tím bude hraÅ¥ dobre a vyhrávaÅ¥, čo bol vždy náš hlavný cieľ a dokázali sme ho napĺňaÅ¥. Chcem poďakovaÅ¥ mojim ex-spoluhráčom, manažmentu NiP, ktorý to všetko umožnili a špeciálne ďakujem pre všetkých mojich fanúšikov, za ich lásku a podporu po celé tie roky."

 





Fifflaren si prešiel aj niekoľkými vlnami kritík na jeho osobu, kvôli neschopnosti dosiahnuÅ¥ lepšie hodnotenia. Jeho sa pohybovalo okolo hodnoty 0.95, čo je podstatne menej ako je tímový priemer, napríklad štvrtý najhoršie hodnotený hráč Adam "friberg" Friberg dosahoval priemerne 1.09. "Fiffovi" bola ponúknutá vedením organizácie pozícia v manažmente, no zatiaľ sa nič nekoná. 



Zostava Ninjas in Pyjamas bez Fifflarena 


 

 Christopher "GeT_RiGhT" Alesund

 Patrik "f0rest" Lindberg

 Richard "Xizt" Landström

 Adam "friberg" Friberg



preložené z HLTV.org


Autor: konomrd | Komentářů: 2 | Zhlédnutí: 854
Komentáře
#1 | stinx03.11.2014, 22:07
stinx
soo sad :'(
#2 | poryhany04.11.2014, 16:41
poryhany
pochopil ze to nema zmysel
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus ^&#_*
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D
dravec 18:09
Jo nostalgie Jay Svin ?? zlatý starý časy ?