u2_logo es.sk_logo
Loord kritizuje spoluhráče z ESC!
Loord kritizuje spoluhráče z ESC!
Přidáno dne: 04.08.2013

Hráč z ESC Gaming Mariusz "Loord" Cybulski okomentoval pÅ™es svojí Facebookovou stránku svůj odchod od týmu a také konkrétní stav ohlednÄ› CS:GO.

Polský veterán oznámil tento mÄ›síc, že odchází z Progamingové scény. Okomentoval rozpadnutí "Golden Five", jeden z nejvíce úspÄ›šných týmů v historii Counter-Strike. Už dlouho se pÅ™edpokládalo, že atmosféra v tomto týmu je daleko od normy, a jejich výsledky v CS:GO a současná finanční situace tomu nijak nenapomohla.

           

Cybulski kritizoval své spoluhráče, jak se k nÄ›mu chovali pÅ™i jejich dlouhé kariéÅ™e. Jediný kdo mu prý dal uznání za vše co udÄ›lal byl Filip "Neo" Kubski.

"Když lidé se kterými jste hráli po dobu sedmi let, lidé, se kterými jste strávili více času než s vlastní rodinou zachovali tak, jako ke mÄ›, udÄ›lali by jste to samé." napsal na Facebooku.

 "Jediná osoba která mi podÄ›kovala za vše, co jsem udÄ›lal pro tým, byl Neo, proti kterému osobnÄ› nic nemám, protože pracoval velmi tvrdÄ› a díky tomu je tam kde je."

 "Jednoduše Å™ečeno, mÄ›l talent, a to je důvod, proč je tam, kde je teď. MÄ›l svou určitou roli ve scénÄ› a v týmu, narozdíl od ostatních kteÅ™í ničili tým od samého začátku a snažili se sami sebe formovat jako superstar a museli se objevit v každém možném rozhovoru."

Tato poznámka je na Taze, který je prý odpovÄ›dný za vnitÅ™ní problémy v týmu.

"Byl zde nÄ›jaký důvod nahradit hráče LUq za pashu? Vyhráli jsme 5 hlavních turnajů za 3 roky, zatímco s Pashou jsme vyhráli pouze 2 za stejnou dobu." pokračuje.

"Kdo si myslíte že je odpovÄ›dný za všechny ty zmÄ›ny v týmu?"

Cybulski pokračoval diskuzí o tom, že byl nejslabším článkem týmu a zdůraznil, že narozdíl od nÄ›kterých ze svých spoluhráčů nebyl posedlý statistikami.

"NezmÄ›nil jsem svůj styl hraní protože jsem z toho byl unavený, zmÄ›nil jsem ho, protože nÄ›kteÅ™í hráči mluvili o statistikách za našimi zády!." dodal.

"NechtÄ›l jsem být hvÄ›zdou, byl jsem zaměřen hlavnÄ› na výhry. Jak můžete vidÄ›t ted... Byla to velká chyba."

BÄ›hem prvních mÄ›sícu v CS:GO, nÄ›kolik ESC hráčů veÅ™ejnÄ› pÅ™iznali, že si neužívají hraní hry a Cybulski nyní prohlásil, že si nemyslí že nástupce 1.6 bude na scénÄ› dlouho.

"Užívali jsme si hraní 1.6. CS:GO je kompletnÄ› jiný pÅ™íbÄ›h. Hráli jsme to jenom kvůli tomu, protože všichni hráči pÅ™echázeli, a také kvůli turnajům, prize money a kvůli možnosti soutěžit." vysvÄ›tlil.

"Nebyla to žádná radost, proč si myslíte že nÄ›kteÅ™í hráči z týmu se začali zaměřovat na vytvoÅ™ení jejich osobních projektů, radÄ›ji než aby se soustÅ™edili na vyhrávání turnajů?
CS:GO není budoucnost. Jen se podívejte na naší scénu. Kolik týmu je v Polsku? Dva, tÅ™i?"

"Valve zaměřuje všechnu svojí pozornost na Dotu 2 rivalu League OF Legends. 400 000 hráčů hraje Dotu 2, zatímco CS:GO komunita má napÅ™íklad 30 000 hráčů."

Cituji šéfa ESL Carmac na IEM Katowice: "Pokud chcete hrát CS:GO, pÅ™emýšlejte o tom jako o zábavÄ› a ne jako o něčem vážnym."

           

                                                                                                                            zdroj:HLTV.ORG

                                                                                                                                     


Autor: potapoff | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 1.089
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D