u2_logo es.sk_logo
[Športová rubrika] Novinky zo sveta futbalu
[Športová rubrika] Novinky zo sveta futbalu
Přidáno dne: 27.07.2013

Gonazalo Higuaín bude pokračovaÅ¥ v kariére v Neapole

 

SSC Neapol, taliansky vicemajster, v sobotu prostredníctvom svojej internetovej stránky potvrdil angažovanie argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína. Higuaín prichádza do Neapolu z hlavného mesta Španielska, keďže doteraz hájil farby kráľovského Realu Madrid. Momentálne 25-ročný zakončovateľ si tak zahrá po boku slovenského reprezentanta, Mareka Hamšíka. Higuaín by mal byÅ¥ vhodná náhrada za uruguajského strelca Edisona Cavaniho, ktorý posilnil rady Paríža Saint Germain. Medializovaná suma sa pohybuje okolo 40 miliónov eur, takže Neapol je stále v pluse, keďže za Cavaniho obdržal od PSG sumu okolo 65 milión eur.

"Higuaín je mimoriadne silný hráč, skutočný kanonier," vyhlásil na margo juhoamerického zakončovateľa 26-ročný slovenský stredopoliar, ktorý v sobotu (27. júla 1983) oslavuje narodeniny. Okrem tejto zmeny sa v Neapole menili aj brankári, z Liverpoolu došiel namiesto Morgana de Sanctisa španielsky matador Pepe Reina.



Barcelona dnes oficiálne predstavila nového trénera, Gerarda Martina

 

Vedenie Barcelony oficiálne predstavilo náhradu za Tita Vilanovu, trénera Gerarda Martina, ktorý podpísal s "Blau Granas" zmluvu na dva roky. Už v utorok bolo zrejmé, že kormidlo prevezme nový tréner, keďže Tito Vilanova bojuje s rakovinou a jeho liečbu nebolo možné spojiÅ¥ s trénerskými povinnosÅ¥ami. PäÅ¥desiatročný "Papa" doviedol klub Newell's Old Boysl v minulej sezóne k argentínskemu titulu a s národným tímom Paraguaju postúpil do štvrÅ¥finále na MS 2010 v JAR.

"Budem sa snažiÅ¥ skombinovaÅ¥ obe veci, zachovaÅ¥ herný prejav klubu a štýl hráčov, akým hrajú. K tomu však chcem logický pridaÅ¥ niečo na doplnenie celkového prejavu. V mužstve sú excelentní hráči, ktorí chcú nadviazaÅ¥ na skvelé momenty v histórii Barcelony," uviedol nový kouč Barcy.


Autor: konomrd | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 623
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D