u2_logo es.sk_logo
Astana Dragons nový superteam!
Astana Dragons nový superteam!
Přidáno dne: 20.07.2013

Včerejšek a dnešek se asi zapíše do historie Counter Strike Global Offensive, stalo se nespočet událostí, nespočet organizací začínají provádÄ›t zmÄ›ny avšak my se v této novince zaměříme hlavnÄ› na novÄ› vytvoÅ™enou organizaci Astana Dragons, která si do své sbírky získala hned nespočet hráčů.  Po té co Virtus.pro propustil svou CS:GO sekci, dostali nÄ›kteÅ™í hráči nabídku hrát právÄ› za Astona Dragons společnÄ› s jejich bývalým spoluhráčem který se jmenuje Dauren "Adren" Kystaubayev.  Projevili zájem také o Yegora "markeloff" Markelova který šokovanÄ› nabídku pÅ™ijal a tím se rozpoutala neuvěřitelná diskuze po celé sociální síti. 

Následující druhý den Ioann "Edward" Sukhariev potvrdil, že se stane finálním pátým hráčem dream teamu Astona Dragons a tím se vyvrátili spekulace o tom, že pátym členem bude Emil "kucher" Akhundov. Tým bude mít bootcamp v hlavnim mÄ›stÄ› Ukrajiny. Prvním turnajem tohoto týmu by mÄ›l být DreamHack v Bukarešti a také se plánují účastnit každého velkého turnaje který se bude konat. 

Astana Dragons lineup:

 Dauren "Adren" Kystaubayev
 Kiriil "ANGE1" Karasiow
 Mihail "Dosia" Stolyarov
 Ionn "Edward" Sukhariev
 Yegor "markeloff" Markelov

Sergey "Imbt" Bezhanov bude pokračovat ve své práci kterou dosud konal ve Virtus.pro, bude totiž hlavní manager tohoto nového týmu. Níže můžete vidÄ›t jeho oficiální vyjádÅ™ení:

"Jsem opravdu šÅ¥ astný Å¾e mám možnost zůstat s mými pÅ™áteli a že s nimi můžu nadále pracovat. Taky jsem si jistý, že zde vybudujeme po malých krocích skvÄ›lou budoucnost a že si společnÄ› užijeme spoustu zábavy."

Herní leader týmu, Kirill "ANGE1" Karasiow také vyjádÅ™il svůj názor aby vysvÄ›tlil motiv tÄ›chto kroků: 

"Těžké časy vyžadují těžké rozhodnutí. Našim hlavním cílem je, abychom byli nejlepší, jiná možnost není pÅ™ijatelná. PevnÄ› také věřím že naše organizace chce pÅ™esnÄ› to samé, a my do toho abychom toho dosáhli dáme vše."  

A konečnÄ› jsme také dostali zprávu od oficiálního prezidenta organizace v Kazachstánu, Ilyas Sarsenbayev

"Máme skvÄ›lé hráče a já si jsem jistý, že se brzy dostavý dobrý výsledky. Budeme dÄ›lat co bude v našich silách aby se naše organizace stala svÄ›tovou jedničkou na celém svÄ›tÄ›, čeká nás zpousta práce. Doufám že si všichni z vás užijete skvÄ›lou podívanou sledováním našich her." 

Tyto kroky znamenají, že v Natus Vincere jsou nyní jen tÅ™i členové, ačkoliv Arseny "ceh9" Trynozhenko napsal na twitteru že budou v poÅ™ádku.

Natus Vincere:

 Arseny "ceh9" Trynozhenko

 Daniil "Zeus" Teslenko

 Sergey "Starix" Ischuk

Ioann "Edward" Sukhariev nám také po sobÄ› zanechal své vyjádÅ™ení na oficiální stránce Natus Vincere.

Odcházím z Na`Vi. Cítím se, jako bych odcházel od domova ve kterém jsem vyrůstal. Toto je neuvěřitelnÄ› těžké rozhodnutí, avšak je čas na zmÄ›nu, čas pro nÄ›co nového. Vše co se za ty tÅ™i roky v našem týmu stalo, si budu navždy pamatovat, obzvlášÅ¥ to, jak to všechno začalo a naše první vítÄ›zství.

"DÄ›kuji Arbaletu za velkou podporu na začátku naší velké cesty. DÄ›kuji všem klukům za všechny ta vítÄ›zství ale také za porážky které jsme spolu zažili. Díky také Alexandrovi, který vybudoval celou organizaci, doufám že ji čeká mnoho dobrého v budoucnosti, byla pro mÄ› jako rodina." 

Co nového se bude v Natus Vincere dít se dozvíme nejdÅ™íve v pondÄ›lí 22.7.


zdroj: HLTV.org


Autor: potapoff | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 1.062
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D