u2_logo es.sk_logo
[LoL] Zmena riadenia a pomenovania funkcíí
[LoL] Zmena riadenia a pomenovania funkcíí
Přidáno dne: 20.07.2013

League of Ledends sa po novom rozhodol pomenovaÅ¥ doterajšie funkcie pomenovaÅ¥ inak. Napr. teraz AD Carry už nebude AD Carry, ale bude maÅ¥ iný názov. Hlavnímy príčinami, prečo boli zmenené názvy funckíí bolo, aby nováčikovia lepšie pochopili funckiu šampióna. 

 

Assassin (Vrah/Zabíjak)

Ide o obratného šampióná. Jeho úlohou je zabiÅ¥ alebo vyradiÅ¥ z boja zameraný ciel. Po správnej zahratej role, už len počkaÅ¥ na správny moment, a hned môže zaútočiÅ¥. Assassinovia väčšinou využívajú moment prekvapenia.


Fighter (Bojovník)

Ide o bojovníka na blízku vzdialenosÅ¥, kde pouzíva svoje ofenzívne ale aj defenzívne možnosti. Majú menej kontrolovatelnú schopnosÅ¥, ale majú väčšie poškodenie ako assassin. 


Mage (Mág/Kúzelník)

Mágovia sú perfektný bojovníci na vzdialenosÅ¥. Pred fyzyckým poškodením radšej dávajú prednosÅ¥ magickým schopnostiam. Mágovia majú veľmi silnú ultinu, zato keď použijú ultinu, môžu zmeniÅ¥ celý priebeh hry.


Marksman (Strelec)

Do tejto pozície patria AD Carry. Tý, ktorý patria do tejto role sa zameriavajú na fyzické zranenia. Väčšinou ide o postavy, ktoré bojujú na vzdialenosÅ¥. Najväčšie poškodenia dávaju svojímy základnímy útokmi. 


Support (Support)

Pod meno support si môžete predstaviÅ¥ healera, buffera atď... Idú o postavy, ktoré pomáhajú ostatným šampiónom. Snaží sa vytváraÅ¥ príležitosÅ¥ pre svojích spoluhráčov, je schopný aj sám zato zomrieÅ¥, len aby jeho spoluhráč prežil.


Tank (Tank)

Už podla názvu môžete tušiÅ¥, že sú to šampiónovia, ktorý ako prvý začínajú hru a stojija vždy ako prvý. Ich úlohou je vyradiÅ¥ cennejších nepriatelov, alebo aby chránili svojích slabších spoluhráčov. 


Zdroj: http://www.tryhard.cz




Autor: daFFo | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 590
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D