u2_logo es.sk_logo
ROCCAT s novým tímom?
ROCCAT s novým tímom?
Přidáno dne: 20.07.2013

Bývalý kapitán mousesports.UK a Anexis Sam "RattlesnK" Gawn pomocou sociálnej siete Twitter zverejnil informácie o plánoch na nový ROCCAT tím. Podľa všetkého by mal budovaÅ¥ tím spolu s Joshuom "steel" Nissanom a s jeho bývalými spoluhráčmi. 

Podľa RattlesnKa by mal byÅ¥ tím zložený viac-národnostne. V tíme by mali byÅ¥  Andre "nooky" Utesch,  Joshua "steel" Nissan,  James "wilzOOO" Wilson a jeho dvaja bývalý spoluhráči z tímu Anexis  George "hudzG" Hoskins a  James "Mx" Smale.

Tieto informáciu nie sú však podložené organizáciou ROCCAT, ktorá doposiaľ nezastrešovala žiaden CS:GO tím a mal by to byÅ¥ pre ňu vstup do nových vôd. Skúsenosti však organizácia má, keďže v minulosti sponzorovala tími v 1.6 aj v Source scéne.

  údajná ROCCAT súpsika:


  George "hudzG" Hoskins

  James "Mx" Smale

  Andre "nooky" Utesch

  Joshua "steel" Nissan

  James "wilzOOO" Wilson 

  Sam "RattlesnK" Gawn (nehrajúci kapitán)


V poslednej dobe vznikli resp. začínajú vznikaÅ¥ nové tímy, poskladané z hráčov z tímov, ktoré sa v nedávnej dobe rozpadli. ÄŒiastočným príklad je tím Astana Dragons, aj keď sa nejedná o úplný rozpad Na´Vi, Virtus.Pro sa však rozpadli. Dokonalým príkladom je tím  4w, ktorý je však zatiaľ bez organizácie. Tím vznikol len pár dni dozadu a najväčšiu zásluhu na tom majú ex-Curse.EU hráči -  Aleksi "allu" Jalli a  Joona "natu" Leppänen, ktorí prišli s myšlienkou spojiÅ¥ dokopy ex-myDGB.net a ex-ENCE eSports hráčov a založiÅ¥ konkurencie schopný tím pre fínsku ako aj svetovú gaming scénu. Tím doplnili  Harri "reVicer" Kukkonen, Mikko "xartE" VälimaaMiikka "suNny" Kemppi.

V nasledujúcich dňoch, počnúc pondelkom, môžeme očákavaÅ¥ príchod ďaľších tímov na scénu, alebo aspoň mnoho zmien v už existujúcich tímoch. Scéna s napätím očakáva ako sa vyvinie sitácia okolo Na´Vi a či tímy Virtus.Pro a ESC Gaming budú aktívne pokračovaÅ¥, alebo sa na čas stiahnu z aktívnej činnosti.. 


zdroje:  o tíme 4wo tíme ROCCAT 


Autor: konomrd | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 698
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D