u2_logo es.sk_logo
Za jeden deň koniec štyrom príbehom
Za jeden deň koniec štyrom príbehom
Přidáno dne: 19.07.2013

Koniec tímu Virtus.Pro

Virtus.Pro nás o zrušení CS:GO divízie informovalo pomocou webu. Táto správa zaskočila nejedného fanúšika gamingu, veď len nedávno tím posilnil slovenský sniper  Ladislav "GuardiaN" Kovács a posledné výsledky tímu sú prinajmenšom slušné, na DreamHack Summer obsadili 3.-4.miesto, skončili druhí na RC EMS One a tretí na SLTV StarSeries VI finals. O budúcnosti hráčov môžeme zatiaľ len špekulovaÅ¥, najčastejšou špekuláciou je, že sa tím stane súčasÅ¥ou organizácie fnatic. Po markeloffovom odchode z Na´Vi sa objavila informáci, že ukrajinské eso nahradí v zostave GuardiaNa a tím bude pokračovaÅ¥ v inej organizácii.

 zostava ex-Virtus.Pro:


 {#flags_dlg.ru} Mihail "Dosia" Stolyarov

 {#flags_dlg.ru} Sergey "Fox" Stolyarov

 {#flags_dlg.ua} Emil "kucher" Akhundov

 {#flags_dlg.ua} Kiril "ANGE1" Karasiow

 {#flags_dlg.sk} Ladislav "GuardiaN" Kovács

                       

 


 ESC Gaming opúšÅ¥a Loord, tím zatiaľ nebude pokračovaÅ¥

Zhruba o dve hodiny neskôr prišiel portál HLTV.org s informáciou o rozpade ďalšieho velikána, o rozpade poľskej "Golden Five", ktorá reprezentovala ESC Gaming. Je zrejmé, že k rozpadu dopomohol Loordov odchod z gaming scény. Po rokoch strávených v gamingu sa rozhodol zavesiÅ¥ myšku na klinec. Neoficiálne informácie uvádzajú ako dôvod, že mnohí Loorda odpisovali na GO scéne s tým, že sa nevie presadiÅ¥ v novej hre a Å¥ahá tím dole. Zatiaľ nieje isté, že tím nebude pokračovaÅ¥ s náhradou za Loorda.

 zostava (ex?)-ESC Gaming:


 Jakub "kuben" Gurczynski

 Filip "Neo"Kubski

 Mariusz "Loord" Cybulski

  JarosÅ‚aw "pasha" JarzÄ…bkowski

 Wiktor "TaZ" Wojtas

 

 


Po dlhých rokoch opúšÅ¥a Na´Vi legenda,Yegor "markeloff" Markelov 

Táto správa nás zo všetkých zaskočila najviac. markeloff bol súčasÅ¥ou Na´Vi od začiatku, presnejšie od decembra 2009. Tím sa rozhodli založiÅ¥ dvaja hráči HellRaisers a traja bývalý členovia KerchNET-u. Postupom mesiacov a za pomoci kazašského millionára, Murata "Arbalet" Zhumashevicha, sa tím ujal a začal vyhrávaÅ¥ veľké podujatia ako Intel Extreme Masters World Championship a World Cyber Games. V novembri minulého roka sa Na´Vi rozhodlo prejsÅ¥ na CS:GO, no tím potreboval čas na zohratie sa, keďže ostatné veľké tímy hrali GO už dva-tri mesiace.

"OpustiÅ¥ Na´Vi bolo nesmierne Å¥ažké  rozhodnutie, pretože som bol s chalanmi od začiatku. Spolu sme vytvorili silný tím a vyhrali sme veľa vecí vďaka našej práci, ale je čas na zmenu. Nedokážem slovami vyjadriÅ¥ ako vďačný som tímto hráčom. Dúfam, že príjmete moje rozhodnutie a posuniete sa vpred, ako to Na´Vi vždy robilo," povedal k odchodu markeloff. Podľa všetkého sa nakoniec pripojí ku kvartetu ex-Virtus.Pro.

  zostava Natus Vincere:


  Sergey "starix" Ischuk

  Danylo "Zeus" Teslenko

  Arsenij "ceh9" Trynozhenko

  Ioan "Edward" Sukharev

  Yegor "markeloff" Markelov


 


Anexis rozpúšÅ¥a CS:GO tím

Ku koncu včerjašieho dňa, keď sme si mysleli, že "deň rozpadov" je už za nami, sa objavila ešte jedna správa o rozpade. Anexis totiž rozpúšÅ¥a britskú CS:GO zostavu. Ako inak, hlavným dôvod by mali byÅ¥ slabé výsledky v nedávnej dobe, po tom čo sa na Prague Challenge ani na RaidCall EMS One Summer, neprebojovali do LAN finále. Manažér tímu, Toni Milicevic, objasnil, že sa nejedná o koniec CS:GO divízie pre organizáciu a že sa púšÅ¥ajú do hľadania novej zostavy.

Tím sa mal objaviÅ¥ na ESEA Season 14 Global Finals, podobne ako Na`Vi, Virtus.pro, ESC Gaming, fnatic a Copenhagen Wolves, avšak všetky tímu spravily zmeny v zostavách po uzamknutí ESEA súpisiek čo vylučuje možnosÅ¥ zúčastniÅ¥ sa. Podujatie je teraz v ohrození, keďže všetky európske tímy sa nemôžu zúčastniÅ¥ turnaja.

 zostava ex-Anexis:


  George "hudzG" Hoskins

  Sam "RattlesnK" Gawn

  James "Mx" Smale

  Daniel "RE1EASE" Mullan

  Lewis "Hughsy" Hughes


 


Na scénu pribudol nový tím - Astana Dragons

Podľa najnovších informácií opustil Na´Vi aj  Ioann "Edward" Sukhariev a spolu s  Yegorom "markeloff" Markelovom bude hraÅ¥ za novú organizáciu Astana Dragons, ktorej súpiska vznikla včera. Pri zrode tímu stál aj ex-Virtus.Pro hráč  Dauren "AdreN" Kystaubayev. Tím financovaný Kazakhstan E-Sports Federation doplnia ďaľší dvaja ex-Virtus.pro členovia Kirill "ANGE1" Karasiow a Mihail "Dosia" Stolyarov. Nový tím bude sídliÅ¥, rovnako ako Na´Vi pri zrode, v Kyjeve. Pre tím Astana Dragons bude prvé podujatie DreamHack BukurešÅ¥.

 

  zostava Astana Dragons:



  Dauren "AdreN" Kystaubayev

  Kirill "ANGE1" Karasiow

  Mihail "Dosia" Stolyarov

  Ioann "Edward" Sukhariev

  Yegor "markeloff" Markelov



Autor: konomrd | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 1.708
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D