u2_logo es.sk_logo
Športová rubrika: Novinky zo sveta futbalu
Športová rubrika: Novinky zo sveta futbalu
Přidáno dne: 07.07.2013


Portál Goal.com informoval o spečatení prestupu Thiaga Alcantaru do Manchesteru United. 22-ročný záložník, odchovanec FC Barcelony, nedostával toľko šancí ako očakával, a tak začne novú sezónu v tíme anglického majstra. Prestup je už údajne ústne dohodnutý, kluby sa však ešte musia dohodnúÅ¥ na prestupovej čiastke. Jedná sa prvý prestup Manchesteru pod vedením nového trénera, Davida Moyesa.



Cavaniho by mal PSG výjsÅ¥ na 63 miliónov eur, a ročne by si mal prilepšiÅ¥ o 10 miliónov. Prestup už údajne odobril aj prezident SSC Neapol, Aurelio De Laurentiis. O Cavaniho bol enormný záujem a vedenie PSG úpvažuje za obrovský úspech, že ho "ulovilo". O Cavaniho služby prejavili záujem aj kluby ako, anglické, Manchester City, FC Chelsea či španielsky Real Madrid. Cavani odchádza z Neapola z vizitkou kanoniera nahvyšÄ›j triedy, keďže v 124 stretnutiach za Neapol nastrieľal 102 gólov.


Ajax Amsterdam sa dohodol s Barcelonou na ročnom hosÅ¥ovaní útočníka Bojana Krkiča. 22-ročný španielsky zakončovateľ si prešiel mládežnickým programom v ktalánskom veľkoklube, v hlavnom tíme sa však nedokázal naplno presadiÅ¥ a posledné dve sezóny strávil v Taliansku, najprv v AS Rím - 33 ligových stretnutí a 7 gólov - následne hosÅ¥oval aj v AC Miláne - 19 ligových stretnutí a tri góly -. Ajax získal aj právo na opciu na sezónu 2014/2015. Bojan nastúpil v Primera División na 104 stretnutí, v ktorých strelil 26 gólov.


 
Juventusu sa podarilo poskladaÅ¥ jeden z najhviezdnejších útokov v Serii A, ale aj najprestarnutejší. Do tímu k Fabiovi Quagliarellimu (30), Sebastianovi Giovincovi (26) a Mirkovi Vučiničovi (29) pribudné ďaľší dvaja kanonieri, za ktorých Juventus utratil "len" 12 milónov eur. Fernanda Llorenteho (28) získal klub ako voľného hráča, keďže nepredlĺžil zmluvu s Athléticom Bilbao. Za Téveza (29) zaplatil Manchesteru City spomínaných 12 milónov. Juventus tak jasne naznačil aký štýl hry plánuje predvádzaÅ¥ budúcu sezónu v Serii A.Priemer útoku je teraz 28,5 roka, preto je otázne ako dlho sa hráči v tíme udržia.

 

Autor: konomrd | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 613
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D