u2_logo es.sk_logo
Tým Fnatic ve víru změn!
Tým Fnatic ve víru změn!
Přidáno dne: 05.07.2013

fnaticlogo

Fnatic s lítostí oznamuje zmÄ›ny na jejich botlince. Do týmu pÅ™ichází Johannes "Puszu" Uibos, který zakotví na postu ad carry, ale fanoušci Bory "YellOwStaR" Kima se nemusí bát, protože ten se pÅ™esouvá na post supporta a z týmu odchází Christoph "nRated" Seitz. 

Jak jistÄ› víte je to obrovská zmÄ›na pro tým, ale nemyslete si, že rozhodnutí bylo jednomyslné. Je velmi smutné, že nás opouští tak jedinečný hráč, ale bylo to nevyhnutelné. PÅ™esto všichni mu pÅ™ejeme to nejlepší do budoucna. Nová sestava nastoupí už tento víkend, kdy poměří síly Meet Your Makers, Alternate a Lemondogs. Všem fanouškům bychom chtÄ›li Å™íci, že s LCS se nám zmÄ›nili životy. Hraní bereme už jako práci  a vidíme uspokojující výsledky týden po týdnu. Na konci sezóny chceme být na vrcholku tabulky a to je taky důvodem, proč jsme udÄ›lali tyto zmÄ›ny.

 

VyjádÅ™ení Christopha "nRated" Seitze:


,,Rozhodnutí mých spoluhráčů mÄ› velice ranilo a nečekal jsem to. Snažím se  najít slova na vysvÄ›tlení toho, co se dÄ›je v mé mysli, ale bohužel nemůžu. Bylo to jejich rozhodnutí a oni budou nést následky, v této situaci můžu pouze Å™íct, že jsem teď volný hráč, takže kdokoliv kdo by mÄ›l zájem, nechÅ¥ mÄ› kontaktuje. Doufám že o mnÄ› ještÄ› nÄ›kdy uslyšíte, dÄ›kuji každému, kteÅ™í mnÄ› podporovali v tÄ›chto těžkých časem. S bohem Fnatic."

 

VyjádÅ™ení Paula "sOAZ" Boyera:

 

,,Je opravdu smutné že jsme na to museli pÅ™ijít ale museli jsme vybrat, jestli chceme udÄ›lat krok vpÅ™ed a být více profesionální než pÅ™edtím, když jsme byli první v jarním LCS, trochu jsme polevili, ale tato série LCS je o dost těžší než první. Bylo to skvÄ›le hrát s Chrisem a pÅ™eju mu to nejlepší do budoucna."

 

 

VyjádÅ™ení Johannese "Puszu" Uibose:


,,Když mÄ› kluci kontaktovali byl jsem opravdu pÅ™ekvapen, protože nikdo v SoloQ neočekává, že ho osloví LCS team, aby za nÄ› hrál. V minulosti už jsem s hráči hrál dua a byla to sranda. Už se nemůžu dočkat až budu hrát pÅ™ed publikem, i když jsem nadšený, asi budu rovněž opravdu nervózní.

Po té co jsem byl pozván a jel jsem na letištÄ›, stále jsem si myslel, že to je jen dlouhý sen a každou chvílí se probudím. Když jsem pÅ™ijel do gaminghousu všichni byli milí a hezky mÄ› pÅ™ivítali. Vážím si této pÅ™íležitosti a nemůžu být více rád, pokusím se udÄ›lat co je v mých silách a užít si tento zážitek!"

 

Nakonec pÅ™ikládám video, kde se manažer týmu Harry Wiggett a Bora "YellOwStaR" Kim snaží vysvÄ›tlit situaci v týmu a důvod této zmÄ›ny.

 

 

Zdroj: surrenderat20.net


Autor: SENSEiWU | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 803
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D