u2_logo es.sk_logo
SLTV StarSeries VI FINALS
SLTV StarSeries VI FINALS
Přidáno dne: 04.07.2013

 

Tento týden se SLTV Starseries VI finals rýsuje velice zajimavÄ›. Virtus.pro šokoval celý svÄ›t po výhÅ™e nad Ninjas in Pyjamas a svůj úspÄ›ch také zopakovali minulý víkend v KolínÄ› nad Rýnem. ESC se stále ještÄ› snaží pÅ™ekonat jejich boje aby se stali kandidátem na finále. Tento turnaj je neuvěřitelnÄ› důležitý pro všechny uchazeče, ačkoliv pro každý team v jiném smÄ›ru. Virtus.PRO musí znovu porazit NiP, pokud chtÄ›jí být považovány za favority, protože jejich konzistentní úroveň je stále ještÄ› ve vzduchu a to zejména po ztrátÄ› proti VeryGames.

Nejvíce očividný je, že NiP musí vyhrát následující zápasy. Adam "friberg" Friberg zveÅ™ejnil svou zprávu na twitteru "možná jsme prohráli boj, ale ne celou válku." To je sice pravda, ale jejich tÅ™etí prohra by mohla Virtus.PRO poslat vpÅ™ed v jejich zmiňované "válce". ESC Gaming bojují jak jen můžou a také mÄ›li slibné výsledky v období prosinec-bÅ™ežen, ale od té doby ztrácí na síle. PodobnÄ› je na tom Natus Vincere, kteÅ™í mÄ›li neuvěřitelné tÅ™i mapy proti Verygames ve Vídni , ale moc se od té doby opravdu nezlepšili.

 

ÄŒtvrtek,13:00:  NiP vs  Natus Vincere 

Není pochyb o tom že NiP je těžkým favoritem na tento zápas. Je ale samozÅ™ejmé že Natus Vincere má jistý potenciál, obzvlášÅ¥ hráč Edward který pÅ™edvádí brilantní hru avšak Markeloff není až tak dominantním hráčem jak se od nÄ›j očekávalo. NaVi poslední dny trávily ve svém bootcampu, a bedlivÄ› se pÅ™ipravovali na turnaj, a jelikož budou hrát na své domácí půdÄ›, bude to pro nÄ› menší výhodou pÅ™inejmenším s místní fanouškovskou základnou. NiP je ale stále celkovÄ› nejlepším týmem na svÄ›tÄ›, a mÄ›li by být považovaný za favority dokonce i proti Virtus.PRO.

PÅ™edpověď zápasu: NiP 2-0 NaVi

ÄŒtvrtek, 18:00:  ESC Gaming vs  Virtus.pro 
Virtus.pro jsou hrozbou číslo jedna pro NiP, a to z nich dÄ›lá pravdÄ›podobnÄ› druhý nejlepší tým na svÄ›tÄ›. ESC Gaming porazili pokaždé když se snimi od půlky února stÅ™etli včetnÄ› 4 výher kdy se do organizace Virtus.PRO pÅ™ipojil Vladislav "GuardiaN" Kovács který pÅ™edvádí vynikající hru se svým AWP.

PÅ™edpověď zápasu: Virtus.pro 2-0 ESC Gaming 


Kdo si myslíte že zvítÄ›zí zítra v SLTV StarSeries VI finals v KyjevÄ›? Můžou NaVi a ESC porazit favority? Váš názor sdílejte v komentáÅ™ích pod novinku.


Toto byla má první novinka doufám že se vám líbila a snad budou do budoucna lepší a lepší :) ...


zdroj: www.hltv.org


Autor: potapoff | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 894
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D