u2_logo es.sk_logo
LCS Summer třetí víkend dohrán
LCS Summer třetí víkend dohrán
Přidáno dne: 30.06.2013

PÅ™ed malinkou chvílí se odehrál první zápas dnešního dne a to mezi Fnatic a SK Gaming. V 66 minutové hÅ™e plné napÄ›tí a obratů nakonec zvítÄ›zili SK nad vítÄ›zi LCS Spring Fnatic. SK tak mají tento víkend na svém kontÄ› dvÄ› výhry a naopak Fnatic tento víkend moc nevyšel a odchází se dvÄ›ma porážkami. 

V nejblizších minutách se začne hrát zápas, ve kterém uvidíme našeho zástupce. StÅ™etnout se dva celky, ve kterých jsme v tomto mÄ›síci mohli vidÄ›t zmÄ›ny v sestavách. U Gambit Gaming už docela dlouho chybí support Edward, který odešel do Ameriky do týmu Curse a u NiP jsme pÅ™ed pár dny mohli vidÄ›t zmÄ›nu hned tÅ™í hráčů. V letní části jsou na tom lépe rozhodnÄ› Gambit Gaming, kteÅ™í se drží na druhém místÄ›, což se dá Å™íct i o NiP, ale z opačné strany tabulky. Tento víkend je topaÅ™ Gambitu nemocný, a proto hrají s hostem Spontexx.


UPDATE#1: NiP i pÅ™es to, že spolu hrají krátkou chvíli ukazují, že mají na to rovnat se nejlepším týmu v EvropÄ›. I tato hra byla dost vyrovnaná na všech linkách až na toplane, kde Extinkt výrazným způsobem pÅ™ehrál hosta Gambit Gaming a botlane, kde se Freezovi povedlo pÅ™efarmit Genju docela velkým způsobem a na konci už to bylo pÅ™es 100 cs. V dalším zápase se stÅ™etnout EG proti Alternate

Freezovy staty byly 7/1/9 a 502 farmy

UPDATE#2: TÅ™etí dnešní zápas probÄ›hl mezi EG a Alternate. Tento zápas byl jednostranný a Alternate se ukazují v letním LCS jako nejlepším týmem, což potvrzuje tabulka. Poslední zápas tohoto týdne probÄ›hne mezi Lemondogs a MYM.

UPDATE#3: V posledním dnešním zápase vyhrál nováček v LCS polští MYM nad druhým nováčkem Lemondogs bez vÄ›tších problémů a dotáhli se na Gambit Gaming v počtu výher. Oba týmy mají 6 výher a 4 prohry a dÄ›lí si druhé a tÅ™etí místo. 

Záznam celého dne můžete najít - ZDE


Autor: SENSEiWU | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 506
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D