u2_logo es.sk_logo
Rozhovor: Pavel "JeffX" Podmanicky
Rozhovor: Pavel "JeffX" Podmanicky
Přidáno dne: 16.05.2013

Ahoj.Mohol by si v krátkosti predstaviÅ¥ tvoju funkciu na webe a čo to málo sa nám aj predstaviÅ¥?

Na lize Shifters.eu zastavám už nÄ›jaký ten pátek pozici hlavního cheathuntera, ale začínal jsme jako obyčejný cheathunter pod vedením ser-ika. Co se týká mého pÅ™edstavení je vše uvedené v profilu, Pavel Podmanický, vÄ›k 25, student Vysoé školy v oboru soudní a notáÅ™ská administrativní činnost.

 

 

Máš v tíme človeka, s ktorým sú povinnosti na SFT zábavou? 

Pokud bych to mÄ›l hodnotit co se týká pozice CHH asi jsem prozatim žádnou zábavu nenašel, rozhodovat o osudech jiných není pÅ™íjemný a ze 70% pÅ™ípadů se vždy najde človÄ›k který Vaše rozhodnutí bude hejtovat, nejhorší na tom je že to jsou i lidi kteÅ™í opravdu cheatovali, ale jesli je tu človÄ›k u mÄ› v teamu s kterým je zábava tak nejvíc komunikuju na schůzích se svým zástupcem Memorym.


Máš určené ciele, čo chceš dokázaÅ¥ vo virtuálnom svete a čomu sa chceš venovaÅ¥ v živote?

Týto dva svÄ›ty mám rozdÄ›lené... Co se týká virtuálního svÄ›ta chtÄ›l jsem pomoci vedení a svými zkušenostmi se tomu vÄ›novat, ale po par mÄ›sících mÄ› to pomalu pÅ™estávalo bavit když jsem se setkával s různými lidmi který vÄ›tšinou jen tvoÅ™ili hate... V mém osobním životÄ› mám cíle kterých bych chtÄ›l dosahnout pÅ™ičemž hlavní cíl je dostat se na pozici soudce do mých 40 let, ale je to pouze můj osobní sen, ale spokojil bych se i s prací v advokatní kanceláÅ™i popÅ™. vyučovat právo na škole


Ako by si opísal fungovanie celej štruktúry admin tímu (AT)?

MÄ›li jsme tu pár sporů s pár lidmi, o kterých abych pravdu Å™ekl ani nevím jak dopadli, jednalo se pÅ™edevším o zneužití pravomocí, ale myslím že vše se vyÅ™ešilo náležitÄ› tak jak mÄ›lo. Fungování jako celého admin teamu bych hodnotil kladnÄ› vzhledem k tomu že liga poÅ™ád běží a uživatelé zd epoÅ™ád hrají, osobnÄ› si mylsim že kdyby jsme to táhli špatným smÄ›rem spousta lidí by zde nehrálo. Jen mÄ› tedy mrzí že odešel Zebra který, pro tento portál udÄ›lal hodnÄ› :)


ÄŒo sa týka času za počítačom, ako to je u teba?

V poslední dobÄ› už to neni jako dÅ™íve, mÄ›l jsem nedávno problémy sehnat práci proto jsem u PC trávil mnoho času a toliko se tomu vÄ›noval nyní jsem již opÄ›t zamÄ›stananý proto již toho času není tolik + se k tomu nyní pÅ™idalo psaní Bc. práce ve škole.

 

Anti-cheat je často rozoberaná téma medzi hráčmi, aký máš nato názor?

OsobnÄ› si myslím že denoy pro tuto ligu s AC udÄ›lal hodnÄ› a uživatelé mu muhou jenom dÄ›kovat, že tu nÄ›co takového je. Můj názor na AC je takový že momentálnÄ› na CZE a SVK scénÄ› neni lepšího programu na hlídání cheatingu.

 

 

Poznáš niekoho z admin tímu aj osobne?

Vzhledem k tomu že momentálnÄ› pÅ™esnÄ› nevím kdo je u nás v admin teamu jelikož nám nefunguje admin team na webu nejsem si jist kolik lidí znám osobnÄ›, ale určitÄ› mohu Å™íct že se znám s Cheathunterem ARG osobnÄ› jelikož jsme spolu strávili noční LAN párty v Praze ještÄ› za team mYe. 

 

Máš niaké motto? 

Ano mám. Nedávno jsem si maloval ložnici, kde jsem si nad postel na zeď napsal své motto, bylo vždy mým snem mít na zdi napsanou buď matematickou rovnici nebo nÄ›jaké své motto... To motto zní Non facias malum, ut inde veniat bonum je to teda sice v latine a myslím že ponechám prostor pro uživatele že koho by to zajímalo dohledá si to na internetu co to znamená :)

 

 ÄŽakujem za rozhovor a veľa štastia v živote :)

Dekuji :)



Autor: Mishaa | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 1.483
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D