u2_logo es.sk_logo
LoL: Rozhovor s Edynem
LoL: Rozhovor s Edynem
Přidáno dne: 17.04.2013

Každý z vás, pokud sledujete LoL sekci určitÄ› znáte Edyna. Nejen, že se stará o turnaje, ale také je hlavním propagátorem LoL sekce shifters.eu a to díky svému streamu. Jeho kariéra tady na serveru není nejkratší, ani nejdelší, ale určitÄ› si už našel fanoušky a nÄ›jaký ten respekt :).

 

1.ZačnÄ›me s Shifters.eu. Jak jsi se k tomuhle projektu dostal? jak dlouho už tu pracuješ?

Tak k projektu Shifters.eu som sa dostal cez Majkyho. Ja som streamoval a Majky nejako narazil na môj stream, a napísal mi, že už dlho má v pláne na Shifters.eu rozbehnúÅ¥ niečo s hrou League of Legends, ale ešte nenašiel tých správnych ludí čo by mu stým pomohli. Dlho som neváhal a už v ten večer sme začali vymýšlaÅ¥ prvé veci ohladne systému akým sa bude hraÅ¥ atď. A kedy? Mohol to byÅ¥ asi november 2012, takže už to bude takého pol roka.


2. A teď League of Legends, aÅ¥ to máme po kupÄ›. Jak dlouho ho hraješ? a kde jsi k nÄ›mu pÅ™išel?

K League of Legends som sa dostal niekedy v novembri 2011. Tuším, že to bolo krátko po vidaní championa Fizz. Dovtedy som hrával cs1.6 a mal som team, ktorý možno niekto pozná - Duchowoj Orextor. Moji spoluhráči to sem tam hrali pred cw a ja som na to strašné nervy a stále som im nadával, nech sa sústredia na CSko a nie na iné hlúpe hry (docela som Tryhardil vtedy). Zrovna vtedy bol môj spoluhráč Get asi level 4 a chcel si ísÅ¥ zahraÅ¥. Tak som si to stiahol, že dám sním. Zapli sme to proti botom, asi až do levelu 8 som hral len proti botom, a dosÅ¥ ma to chytilo. Najprv som to hrával "rekreačne". Avšak potom začali kolovaÅ¥ správy o tom, že csko končí atď., a mne sa nechcelo čakaÅ¥ na GO, tak som si povedal, že začnem viac hraÅ¥ LoLko a vlastne som counter-strike úplne vynechal.


3. NÄ›kteÅ™í vÄ›dí, že jsi zmÄ›nil team. MÄ›níš teamy často? ChtÄ›l by jsi najít opravdový team, který by byl na profesionální úrovni?

 

No teamy nemením často, skôr skúšam, pretože hladám team s ľudmi, s ktorými si budem rozumieÅ¥ a zároveň aj budeme niečo vyhrávaÅ¥, pretože ísÅ¥ si v mixe zahraÅ¥ nightcup a vypadnúÅ¥ v 2. kole viem aj s kamarátmi. Bohužial väčšinou narazím na teamy, kde kolektív je super ale tie spoločné výkony už niesu až tak dobré, a preto sa veľakrát ten team rozpadne. Takže taký dlhodobejší team, kde by som povedal, že boli výsledky aspoň také čo som vtedy očakával, som mal zatial len raz. Tam to však potom neskôr začalo byÅ¥ toxic... Ale to je už dávna história. Samozrejme by som chcel team na profesionálnej úrovni, avšak na to ešte nemám ani zďaleka rating a hlavne skúsenosti. Myslím, že teamy s ktorými by som chcel momentálne hraÅ¥ (čo by spĺňali tie umiestnenia a tak..) majú o dosÅ¥ väčší rating ako ja, a tie individuálne výkony z mojej strany ešte niesu zrejme dostačujúce. Teraz skúšame s jedným teamom, opäÅ¥ super kolektív, ale v hre nám to spolu až tak nejde, udivím hádam sa to podarí zlepšiÅ¥. Ale som zastánca toho, že človek nikdy nevie aká ponuka príde :).

 

4. Tvoje oblíbená postava je, jak všichni už vÄ›dí, Riven. Co se ti na ní líbí? Máš nÄ›jakou specialní taktiku, jinou než ostatní? Hraješ i jiné postavy velmi rád?


Tak tak, moja obľúbená postava je Riven, ale veľmi rád hrám Ireliu alebo Jaxa. Dostal som sa k nej takým kurióznym spôsobom. Keď som začínal hraÅ¥ lolko (cca lvl 15) tak som furt hladal championa, s ktorým budem neporaziteľný (noob) a v tej dobe som mal pocit, že najsilnejší championi sú tí, ktorí majú gapcloser (doskok, charge) tak som si chcel kúpiÅ¥ Iréliu, pretože to jej Q splňovalo moju predstavu. Avšak úplnou náhodou ten týždeň bola free, tak som si ju furt hral, až ma prestala baviÅ¥. Môj kamarát hrával v tej dobe veľmi Karatinu, a stále mal za ňu dobré skóre, tak som nadobudol pocit, že najsinejší sú championi, čo nemajú manu. No a tak som sa dostal k Riven.. Páčili sa mi jej animácie, a postava samotná, tak som na ňu našetril a hral som ju prakticky stále.


5. Tady to teda ukončím. JeštÄ› se tÄ› na závÄ›r zeptám, jestli prozradíš, co Shifters pÅ™ipravuje, co chystáš ty, a kde se vidíš v budoucnu jako hráč LoL?

No viem iba čo chystá Shifters.eu LoL sekcia, ale prezradiÅ¥ to asi ešte bohužial nemôžem. Ak všetko výjde ako má, tak to bude pecka, takže sa máte na čo tešiÅ¥! Ja sa teraz chystám veľa streamovaÅ¥ a získaÅ¥ viewerov a lajky na Facebook. Skúsim svoju kariéru rozbehnúÅ¥ týmto smerom. Kde sa vidím v budúcnosti? No to vôbec netuším, uvidím ako mi pôjde LoLko v najbližšom období, a čo príde. ÄŒasu mám dosÅ¥, predsalen mám ešte len 15 rokov, takže buď sa mi zadarí, alebo skončím ako každý iný. Vyštudujem školu a hádam si nájdem dobrú robotu.

DÄ›kuju za rozhovor :) pÅ™eju spoustu úspÄ›chů jak v LoL, tak v životÄ› :).

Dakujem ti aj ja za rozhovor.A  dúfam že som nikoho neurazil behom rozhovoru a chcem Vás iba poprosiÅ¥ že ma môžte podporiÅ¥ likom na môj Facebook: http://www.facebook.com/edynnn a followom na môj stream: www.twitch.tv/edynlol.


Autor: AlexWin | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 1.123
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D