u2_logo es.sk_logo
LoL : Rozhovor s Kazmitchem
LoL : Rozhovor s Kazmitchem
Přidáno dne: 06.04.2013

Dneska vám pÅ™ináším rozhovor s Kazmitchem supporta za team Fnatic Beta.


Jak se ti vůbec líbilo v Dánsku a na Copenhagen Games ?

Turnaj jsem si užil, byl to pro mÄ› první zahraniční turnaj. Všechno pro nás skvÄ›le zaÅ™ídil Fnatic a jeho manažer, který s námi byl celou dobu turnaje a morálnÄ› nás podporoval. Potkali jsme i spoustu lidí co ve svÄ›tÄ› LOL nÄ›co znamenají jako Wickd, Bjergsen, NeegodBro a další. Takže s tím jak to probíhalo jsem spokojený a tÄ›ším se na další turnaje s Fnatic Beta.

 

Myslíte si že by jste s Fnatic Beta porazili eSubu.intel kdyby by jste se dostali do finále na CG ?

 

UpÅ™ímnÄ› si myslím, že jo. eSuba byl víceménÄ› jediný tým na CG na který jsme mÄ›li pÅ™ipravenou taktiku, vÄ›dÄ›li jsme co picknou a byli jsme na nÄ› pÅ™ipravení. Bohužel jsme se ani jednou na turnaji nepotkali, což určitÄ› zklamalo mnoho lidí protože ten zápas by byl zejména pro české fanoušky dost pikantní.

 

MomentálnÄ› Mozzila dostal bench z Fnatic Beta to už asi každý ví, ale koho máte v plánu vzít místo nÄ›ho nebo jste se o tom ještÄ› nebavili ?

 

KromÄ› Mozilly dostal bench i Janitin. Takže teď zkoušíme nové hráče. Podle mÄ› je ten tým stále docela nový tak se dalo čekat, že se pozice ještÄ› budou mÄ›nit, rozdíl by byl kdyby jsme spolu hráli už půl roku, to už se ty zmÄ›ny dÄ›lají hůř. Na mid si myslím, že už máme silného hráče - Hawkdon s Dánska. Na topu zatím hraje Saphe, zatím to vypadá dobÅ™e, ale musím Å™íct, že ho moc neznám takže to bude chtít více času.

 

Máte nÄ›jaké oblíbené combo na bot ?

 

Hrajeme hodnÄ› Varuse s Jannou nebo Zyrou. Ale nÄ›jaké to oblíbené combo jsme asi ještÄ› nenašli. S Freezem jsme tÅ™eba mÄ›li Sona Ezreal a Sivir Taric.

 

Komu fandíš na LCS a proč ?

 

Teď fandím samozÅ™ejmÄ› Fnaticum, protože s nima dost často hrajeme a líbí se mi jejich styl.  Gambiti hrají taky hodnÄ› pÄ›knÄ› hlavnÄ› edward. V Americe se mi líbí sledovat TSM, protože s nima je vždycky nÄ›jaké drama ( chaox), a teď se mi dost líbí hráč s nickem Prolly, který hraje na midu dost zajímavé vÄ›ci

 

Máš nÄ›jaké koníčky, když zrovna nehraješ Lolko ?

 

Mám rád hodnÄ› sport, takže se vÄ›nuji dost sportování. I když od té doby co hraji LOL už tolik nesportuji. Ale už se tÄ›ším na léto, kdy vytáhnu brusle, freeboard a budu venku. V zimÄ› jsem se dost vÄ›noval snowboardu, ale to už mÄ› nÄ›jak pÅ™estalo bavit.

 

Ok Tak to bude asi všechno mile rád bych ti podÄ›koval za mÄ› a creeka a ješte by jsi chtÄ›l nÄ›co vzkázat fanouškům ?

 

Chci podÄ›kovat všem fanouškům, kteÅ™í mÄ› podporují a dali mi Like na FB, budu se snažit hrát dál a možná i ten stream nÄ›kdy bude. DÄ›kuju a vážím si vás všech!

 

 FB : Kazmitch                               - Fnatic beta pÅ™ed vyhozením Janitina a Mozzily


Autor: Qvantum | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 2.147
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D