u2_logo es.sk_logo
LoL: Novinky 4. 4. 2013
LoL: Novinky 4. 4. 2013
Přidáno dne: 04.04.2013

Zdravím SummoneÅ™i! 

 

Ve svÄ›tÄ› League of Legends se za poslední dny událo mnoho vÄ›cí, a proto jsem se rozhodl vám to shrnout do jedné vÄ›tší novinky. VÄ›tšinu z nich jste již zaregistrovali, ale nÄ›které ještÄ› nebyli poÅ™ádnÄ› poslané do svÄ›ta.

    

Lissandra, The Ice Dervish

Začnu novým championem, o kterém jsem již psal pÅ™edběžnou novinku, Lissandra byla jako koncept již pÅ™ed rokem, ale Riot jí nakonec zahodil, a pracoval na jiných. Jelikož se objevil velký zájem o Trundle a Sejuani, všichni si začali o této postavÄ› číst, a proto se Riot rozhodl vypustit jí ven. 

Iceborn (Passive):

Po krátkém Cooldownu nebude další útok stát Lissandru manu. Pokud bude nepÅ™ítel zasažen útokem snižujícím Pohyblivost, Cooldown Icebornu se sníží.

Ice Shard (Q):

Lissandra hodí ledový oštÄ›p, který se pÅ™i kontaktu s nepÅ™átelskou jednotkou rozpadne, způsobí poškození a zpomalí nepÅ™ítele na krátkou dobu. nepÅ™átelům za touto jednotkou také způsobí poškození.

Ring of Frost (W):

Lissandra vytvoÅ™í kolem sebe ledový kruh. Ten způsobí poškození nepÅ™átelům kolem sebe, a zastaví je na místÄ› na krátkou dobu.

Glacial Path (E):

Lissandra vytvoÅ™í ledové drápy, které poškodí všechny nepÅ™átelé, kterých se dotknou. Znovuaktivace Glacial Path teleportuje Lissandru na místo, kde se právÄ› drápy vyskytují.

Frozen Tomb (R):

Na nepÅ™ítele: Způsobí poškození, a znehybní nepÅ™ítele na krátkou dobu. Drak Ice, který bude vyzaÅ™ovat z nepÅ™ítele, způsobí zpomalení a poškození

Na Lissandu: Lissandra se uzavÅ™e do ledu, který jí dÄ›lá chvíli nepoškoditelnou. Dark Ice, který z ní vyzaÅ™uje, způsobí zpomalení a poškození

Nové Skiny


Na PBE serveru se objevily nové skiny. VÄ›tšinou souvisejí s Trundle a Sejuani reworkem, proto se jedná o mrazivé postavy, nebo skiny. 

Runeguard Volibear gameplay

Icedrake Shyvana gameplay

Blackfrost Anivia gameplay


Akce na runepage, IP boost

Do zítra si můžete zakoupit dvÄ› rune page za cenu jedné. Podle mÄ› je to výhodné, zvlášÅ¥ když si uvÄ›domíte, jak jsou runy potÅ™eba. Já už jsem si svoje zakoupil, a vy byste mÄ›li také.

Také se na evropských serverech objevil IP boost, který je na 4 vyhrané hry. Riot se prý tímto omlouvá, že se nám vÄ›nuje ménÄ› než Americe. Ta totiž mÄ›la tento IP boost již pÅ™ed nÄ›kolika dny za to, že na jejich serverech trvalo zapojení nového patche 3.5 dvanáct hodin. 

Pokud jste si nenašetÅ™ili dostatečnÄ› penÄ›z na Runepage, jistÄ› vám tento IP boost do zítra pomůže.

 

Úprava doporučených itemů

Na PBE vyšlo najevo, že si budeme moci upravovat, s čím budeme chtít začínat. Na svém profilu uvidíte novou záložku se jménem "Item Sets", díky které si budete moci nastavit doporučené itemy pro Bruisera, Supporta, Castera nebo Carry. Potom si to jenom uložíte, a ve hÅ™e je budete mít hned po ruce.


Dále nás taky čeká spoustu nerfů a buffů. O tÄ›ch vám však napíše Qvantum :). Doufám, že jste se dozvÄ›dÄ›li mnoho nových a zajímavých informací, a hodnÄ› štÄ›stí na Polích Spravedlnosti!


Zdroj: http://www.newsoflegends.com/http://tryhard.cz/forum/


Autor: AlexWin | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 2.107
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D