u2_logo es.sk_logo
LoL : Rework Sejuani
LoL : Rework Sejuani
Přidáno dne: 03.04.2013

Champion Rework Sejuani 
SpolečnÄ› s Trundlem ( více zde Trundle ) bude PÅ™edÄ›laná i Sejuani. 
Bude mít krapet pÅ™edÄ›lané spelly atd ...

Sejuani splash art

Passive: Frost Armor - poškození nepÅ™ítele basic attackem nebo spellem jí dá armor a redukci movement-slowing efektů na Sejuani  

Q: Arctic Assault - Bristle se vymrští vpÅ™ed, vyhodí nepÅ™átelé do vzduchu a dává magic damage. Charge končí po vyhození nepÅ™ítele do vzduchu. 

W: Flail of the Northern Winds - Sejuanin další útok dává bonusový magic damage nepÅ™íteli a nepÅ™átelům okolo. Potom začne točit svůj cep, který dává magic damage over time. Když spell reaktivuje, ihned si začne točit svůj cep. 

E: Permafrost            
          Passive : Spelly a basic attack aplikují frost do nepÅ™átel            
          Active : Všechny nepÅ™átelé zasažené frostem dostanou magic damage a jsou zpomaleni  

R: Glacial Prison - Sejuani hodí ledovÄ› kovanou bolu v Å™adÄ›. Když bola trefí nepÅ™átelského hrdinu, roztÅ™íští se a stunuje hrdinu a nepÅ™átelé okolo. Když bola dosáhne maximalní range sama se roztÅ™íští a dává slow nepÅ™átelům. Všichni nepÅ™átelé v oblasti roztÅ™íštÄ›ní dostávají magic damage. 

Jungle : Stále se bude spoléhat na její CC pÅ™i ganku. Na začátku hry jí Frost armor ( passive ) udrží její život vysoko, zatímco ničí jungle campy s Flail of the Northern Winds ( W ). Dobrá kombinace Permafrostu ( E ) a dobÅ™e načasovaného Arctic Assault ( Q ) z keÅ™e může natolik ochromit nepÅ™ítele pro kill. Až dostane 6 lvl a dá si Glacial Prison ( R ) bude mít další stun a s tím i mnohem nebezpečnÄ›jší ganky. 

Mid game : Její W jí dÄ›lá dokonalým split pusherem, kombinací ostatních abillitek může velice snadno utéct od nepÅ™átelského ganku. Její plný arsenál Crowd Control jí dÄ›lá tak nebezpečnou pÅ™i honÄ›ní nepÅ™átel nebo když je sama honÄ›na. Její passivka jí umožní vbÄ›hnout do nepÅ™átel s bezpečným vÄ›domím že je kolegové mohou snadno zneškodnit. 

Late game a Teamfights : Jeden s nejvíce impozantních iniciátorů v League of Legends, Sejuani může použít Glaciál Prison ( R ) k začínaní boje, nebo může použít Arctic Assault ( Q ) k dohonÄ›ní prchajících nepÅ™átel. Jako silný zdroj magic damage dÄ›lá sejuani dobrým tankem proti těžké AD sestavÄ›. Její nábÄ›h může zastavit channeled ultimátky, nebo udÄ›lat paseku v nepÅ™átelském polohování. Může absorbovat obrovské množství damage a tak ochránit slabší členy v teamu, tím že nutí soupeÅ™e útočit na ní s jejím působivým crowd contolem.

Všichni kdo si jí koupili dostanou i traditional skin stejnÄ› jak bylo u karmy a trundle.

- Traditional skin

Zdroj : http://eune.leagueoflegends.com


Autor: Qvantum | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 576
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D