u2_logo es.sk_logo
LM: Prvé zápasy štvrťfinále
LM: Prvé zápasy štvrťfinále
Přidáno dne: 02.04.2013

Futbalisti Paríža Saint-Germain si v Parku princov zmerajú sily s FC Barcelonou, od tohto súboja sa očakáva kvalitný otvorený futbal na oboch stranách. PSG v osemfinále vyradil Valenciu, Barcelona si poradila s Milánom (prvý zápas prehrala v Miláne 0:2, doma však talianov zvalcovala 4:0). Obom tímom sa darí v ligách, Parížania sú lídrom Ligue 1 so 7-bodovým náskokom pred Olympique Marseille a po 19tich rokoch smereujú k zisku majstrovského titulu. Barcelona zase kraľuje Primere División, pred druhým Realom Madrid má sľubný 13-bodový náskok. 

ZaujímovosÅ¥ou je, že PSG sa prebojovalo do štvrÅ¥finále len druhý krát, predtým to bolo pred 22 rokmi a tiež narazili na Barcelonu, vtedy sa z postupu tešil francúzsky klub. V súčasnosti je na súpiske Paríža trio bývalých hráčov 'blaugranas' – Thiago Motta, Maxwell a Zlatan Ibrahimovič. Najlacnejšie vstupenky sa dali zakúpiÅ¥ za 50 eur, najdrahšie stáli 350 eur. PSG zaregistroval vyše milón žiadostí o lístky, kapacita Parku princov je 45 000 divákov. Zápas sa začne o 20:45.

 

V druhom dnešnom zápase sa stretnú v Allianz Aréne futbalisti Bayernu Mníchov a talianský majster Juventus Turín. Obidva tímy majú v tejto sezóne vynikajúcu formu. Mníchovčania cez víkend "rozdrtili" Hamburg 9:2, čo je pre nich určite obrovská psychická vzpruha a na čele I. bundesligy majú 20-bodový náskok pred Borussiou Dortmund. "Stará dáma" vedie tabuľku Serie A o deväÅ¥ bodov pred SSC Neapol, v poslednom kole si poradila s Interom Miláno 2:1.



Bayern patrí k TOP favoritom na triumf v Lige majstrov, medzi najlepšími ôsmimi tímami sa predstaví štvrtýkrát za posledných päÅ¥ sezón, dva krát sa prebojoval až do finále. Juventus však určite nepríde do bavorskej metropoly len brániÅ¥, v ostatných ôsmich dvojzápasových konfrontáciách vo futbalovej Európe s nemeckými klubmi sa vždy tešil z postupu. Juventus nenašiel premožiteľa už v 18 zápasoch na európskej scéne, naposledy 18. marca 2010 s anglickým Fulhamom (1:4). "Stará dáma" sa naposledy predstavila v semifinále Ligy majstrov pred 12-timi rokmi. Rovnako môžeme očákavaÅ¥ zaujímavý a otvorený futbal.

zdroje: BAY-JUV  ,  BAR-PSG 


Autor: konomrd | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 276
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D