u2_logo es.sk_logo
LoL: LCS týden 6 skončil.
LoL: LCS týden 6 skončil.
Přidáno dne: 25.03.2013

Zdravím SummoneÅ™i!

 

Jak jistÄ› všichni víte, šestý týden LCS včera skončil. Jako každý týden jsme mohli vidÄ›t nezapomenutelné akce a show, kterou se Riot Games opravdu dostávají na trůn esportu. Každý tým zde utvrdil svou roli ve velkém kolobÄ›hu turnajů League of Legends, pouze Fnatic se rozhodli ukázat, že poÅ™adí se může ještÄ› lehce zmÄ›nit. Všechny zápasy doporučuji shlédnout na twitch kanále Riotu, ale pokud chcete jen pÅ™ehled toho, co se stalo, vypíši vám zde to nejdůležitÄ›jší:

                    

Gambit BenQ:

Pokud sledujete svÄ›t League of Legends, jistÄ› víte, že Gambit patÅ™í mezi špičky a je opravdu těžké je porazit. PÅ™esto zakopli v zápase proti Fnatic, kteÅ™í tak získali zasloužené vítÄ›zství. V tomto týdnu byli Gambit postaveni proti silným nepÅ™átelům, ale pÅ™esto ukázali, kde je jejich místo. Z tohoto turnaje tedy odcházejí s mnoha plusovými body.

W: 2, L: 1 

Fnatic:

Tento velmi populární a v poslední dobÄ› i velmi silný tým si rozhodnÄ› s nikým jen nehrál. Na všech členech Fnatic je vidÄ›t, že jsou doslova fanatičtí nadšenci League of Legends. Mohli jsme tedy vidÄ›t jen dokonalé akce a málokdy chybu v plánu. Z tohoto týdne tedy odcházejí neposkvrnÄ›ni.

W: 3, L: 0

SK Gaming:

Velmi populární tým, díky hráči Ocelote, také neodešel s prázdnou. Jejich hry byli procítÄ›né a plné nadšení,  ovšem už zde nebylo tolik strategie, jako u již zmiňovaných týmů. Jejich styl je dle mého názoru spíše užít si hru, než rozdrtit soupeÅ™e. Takto se prezentovali, a takto jsem s nimi i spokojený.

W: 2, L: 1

Copenhagen Wolves:

Tým plný mladých a nadÄ›jných hráčů se pomalu ale jistÄ› dere na místo jedné ze špiček League of Legends. A nezaostávali ani tento týden. Porazily dokonce i Evil Geniuses po pÅ™ekrásném zápase, který rozhodnÄ› doporučuji shlédnout. Odcházejí rovněž neposkvrnÄ›ni.

W: 3, L: 0

Evil Geniuses:

Pokud jde o mÄ› myslím, že za dobu CLG EU se jim vedlo lépe. Všichni členové EG jsou kvalitní a známí hráči, ale pÅ™esto jím to nÄ›jak nesvÄ›dčí. Fakta ovšem mluví jasnÄ›. EG odcházejí s mnoha plusovými body navíc.

W: 2, L: 1

Ostatní teamy zde nebudu zmiňovat. Jedná se o Against All Authority, Ozone GIANTS a Dragonborns. Tyto týmy nevyhráli ani jednu hru, proto není nic, o čem by stálo za to psát. 


ZávÄ›rem bych se vám chtÄ›l pÅ™edstavit :). Jsem nový redaktor shifters.eu. Mojí pÅ™ezdívkou zde bude Alex, a doufám, že se vám moje články budou líbit :). OhlednÄ› League of Legends, a League of Legends svÄ›ta toho vím hodnÄ›. A co nevím, to si dohledám. Kdybyste chtÄ›li vÄ›dÄ›t, jak jsem na tom s praxí, tak velmi bídnÄ›: pouze Silver V, ale doufám, že si hned nemyslíte, že o hÅ™e nic nevím :).


Zdroj: http://www.lolesports.com/ , http://www.Twitch.tv/riotgames/ , http://www.youtube.com/


Autor: AlexWin | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 492
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D