u2_logo es.sk_logo
Gethost.cz - Soutěž o servery!
Gethost.cz - Soutěž o servery!
Přidáno dne: 22.03.2013

Dobrý den,

po dlouhé dobÄ› se vám zase hlásíme. A hned z úvodu pro vás máme skvÄ›lou zprávu. PÅ™ed nedávnem jsme na naší FB stránce vyhlásili soutěž. Je opravdu jednoduchá. Stačí, když půjdete na naší FB stránku http://www.facebook.com/gethost a dáte, že se vám stránka líbí. Poté najdete pÅ™íspÄ›vek, kde vyhlašujeme soutěž, a splníte 2 úkoly. Dáte like pÅ™íspÄ›vku a napíšete komentáÅ™. My poté 1.4.2013 budeme losovat 1 človÄ›ka, který získá server dle vlastního výbÄ›ru na 3 mÄ›síce zdarma. Ale to není vše! Jestliže budete sdílet a na pÅ™íspÄ›vku se objeví 100 like, budeme losovat další server. Za dalších 100 like budeme losovat o další server atd… Proto je dobré sdílet, protože čím víc lidí tam bude, tím vÄ›tší máte šanci vyhrát.

POZOR! Je tÅ™eba dat LIKE stránky GETHOST!

Další novinkou je, že jsme spustili nový web na naší adrese www.gethost.cz. V podstatÄ› jsme ho od základu naprogramovali znovu. Vylepšili jsme pro vás objednávku serveru a hlavnÄ› jsme pÅ™idali platební metody. TÄ›ch máme nyní cca 20! Můžete platit z ÄŒeské Republiky a do týdne by mÄ›ly být i platby ze Slovenské Republiky i pÅ™es SMS! Také jsme spustili fórum, kde postupnÄ› budou pÅ™ibývat návody a různé tipy a triky.

Snad jsme vás potÄ›šili tÄ›mito novinkami a doufáme, že budete spokojeni. Jestli máte otázky, můžete psát zde do komentářů nebo pÅ™ímo nám. Kontakt na nás naleznete na našem webu www.gethost.cz/kontakt


Autor: t0x1c | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 796
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D