u2_logo es.sk_logo
Mad Catz CS:GO Invitational Play-Off
Mad Catz CS:GO Invitational Play-Off
Přidáno dne: 25.02.2013

ŠtvrÅ¥finále

Po včerajších dlhých bojoch v oboch skupinových fázach sme spoznali štvrÅ¥finálové dvojice.

 Ninjas in Pyjamas vs.  Nostalgie [2:0]

V tomto zápase potvrdili hráči Ninjas in Pyjamas, že sú najlepším tímom na svete. Ruskému tímu nedali takmer žiadny priestor. V prvej mape, dokázali zvíÅ¥aziÅ¥ 16:2. Do druhej mapy vstupovali hráči Nostalgie s chuÅ¥ou vyhraÅ¥. Bohužiaľ to ostalo iba pri chuti, prehrali totiž 5:16.
Ninjas in Pyjamas sa stali teda prvými semifinalistami, ich súper vyšiel z nasledujúceho zápasu.

 ESC Gaming vs.   LDLC.com [2:0]


V tomto zápase sme mohli vidieÅ¥ dvoch premožiteľov našich 3DMAX. Nad tímom ESC Gaming prehral náš celok v druhej skupinovej fáze, tesným výsledkom 12:16. Tím LDLC.com dokázal poraziÅ¥ 3DMAX v prvej skupine, bol to napínavý zápas, ale francúzi nakoniec vyhrali 16:14.V prvej mape dokázal triumfovaÅ¥ tím ESC Gaming 16:13. Prvý výsledok nám naznačil, že to bude veľmi vyrovnaný zápas. V druhom zápase sa to aj potvrdilo, zápas sa rozhodol až v druhom predĺžení, ESC Gaming vyhrali 22:19, a tak postúpili do semifinále, kde ich čakali Ninjas in Pyjamas.

 Natus Vincere vs.  VeryGames [1:2]

Tento zápas by sme mohli nazvaÅ¥ aj "Zápas zápasov". Do prvej mapy nastupovali oba tímy s veľkým nasadením. Bol z toho veľký boj, VeryGames triumfovali až v 6. predĺžení 30:34. Druhá mapa potvrdila vyrovnanosÅ¥ týchto tímov, Na`Vi ju však vyhrali 16:11. O postupujúcom do semifinále tak musela rozhodnúÅ¥ tretia mapa. Bol to veľmi krutý boj, oba tímy podali vynikajúce výkony, tentokrát vyšli z tohoto súboja lepšie VeryGames. Tretiu mapu vyhrali 16:14 a zaistili si postup do semifinále.

 TCM-Gaming vs.  Anexis [0:2]

V tomto zápase chceli dánsky Anexis pokračovaÅ¥ v šnúre vyhraných zápasov, nemci im to chceli však prekaziÅ¥. V prvej mape triumfoval dánsky tím 16:11. V druhej mape chceli dáni všetko rozhodnúÅ¥, to sa im aj podarilo. Vyhrali 16:12, a tak sa mohli tešiÅ¥ z postupu do semifinále, kde na nich už čakali hráči VeryGames.

Semifinále

 Ninjas in Pyjamas vs.  ESC Gaming [2:0]

Oba tímy v tejto dvojici si poradili v štvrÅ¥finále hladko so svojim súperom. Od tohto zápasu sa očakávalo, že bude veľmi vyrovnaný. Prvú mapu vyhrali NiP, pomerne hladko 16:8. Druhá mapa už nebola taká jednoznačná. ESC Gaming zlepšili svoj výkon, bohužiaľ ani to na výhru nestačilo prehrali 12:16. NiP sa tak stali prvými finalistami. Hráčom ESC Gaming neostávalo nič iné ako prijaÅ¥ prehru so vztýčenou hlavou a zabojovaÅ¥ o tretie miesto.

 VeryGames vs.  Anexis [1:2]

Tento zápas sme už mohli sledovaÅ¥ už  v prvej skupine, Anexis vyhrali pomerne hladko 16:4. Všetci očakávali, či sa im podarí vyhraÅ¥ aj v Play-Off. V prvej mape potvrdili dáni svoje kvality, vyhrali tesne 16:12. VeryGames zlepšili svoj výkon, v druhej mape vyhrali 16:9. O druhom finalistovi musela rozhodnúÅ¥ tretia mapa. Anexis potvrdili, že sú od zápasu k zápasu lepší, triumfovali 16:13 a zabezpečili si postup do finále, kde na nič čakali NiP. Sklamaní VeryGames putovali do zápasu o 3. miesto.

Zápas o 3. miesto

 ESC Gaming vs .  VeryGames [1:2]

V zápase o tretie miesto si chceli napraviÅ¥ náladu porazené tímy zo semifinále. Prvú mapu zvádli lepšie franzúci, vyhrali 16:6. Poliaci sa nevzdali, naopak sa dokázali vzchopiÅ¥ a na druhej mape vyhrali 16:10. V tretej mape šlo o všetko. VeryGames vyhral nečakene ľahko 15:7. Po sklamaní zo semifinále si napravili francúzi náladu aspoň v zápase o 3. miesto.

Finále

 Ninjas in Pyjamas vs.  Anexis [2:0]

Vo finále sa stretol bezpochyby najlepší tím s najväčším prekvapením turnaja. Prvá mapa bola veľmi vyrovnaná, Anexis dokazovali, že sú veľmi silný tím a hrýzli švédov do posledného kola. Skvelý výkon tímu Anexis nakoniec nestačil, a tak prehrali 13:16. Druhá mapa bola jednostranná. Ninjas in Pyjamas "skúkli" Anexis 16:5. NiP tak znovu dokázal, že su najlepší tím na svete a vyhrali dalšiu LAN akciu!

                                         (VíÅ¥azi Mad Catz CS:GO Invitational Ninjas in Pyjamas)

Tímy si rozdelili peniaze nasledujúco :

1.  NiP - 6,000€
2.  Anexis - 3,000€
3.  VeryGames  - 1,000€
4.  ESC Gaming
5-8.  Natus Vincere
5-8.  TCM-Gaming
5-8.  LDLC.com
5-8.  Nostalgie 



zdroj : www.hltv.org


Autor: SonnyBlack | Komentářů: 0 | Zhlédnutí: 448
Komentáře
Prozatím nikdo neokomentoval, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
slt 22:56
kkti
slt 22:56
_&*?_i
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus %##^?
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D