Ahojte admini, prosÃm vás zaÄnete rieÅ¡iÅ¥? lebo už je 22 a 20 skonÄila liga a medajle su vÅ¡etky ale náš team niÄ nemá.. a mame maÅ¥ prve miesto druhy maju byÅ¥ beermachinen alebo oldchoolplayers neviem presne ale proste tak to ma byÅ¥ na protesty sa každy vyjebal a ani tu striebornu nemam Äo by sme mali maÅ¥ tak prosÃm vás zaÄnete to niekto rieÅ¡iÅ¥ Äakujem.
Autor: PAPiROVEJMOTYLEK | Počet zhlédnutí: 898Založeno:22.08.201418:46
mauvi nema 10 pokope asi ? tak nech mi vrati 20 BODOV KTORE MI ZOBRAL KOKOT KED PROTESTY NEBUDE RIESIT!! MAL SOM -20BODOV KEBY ICH MAM MAM 1090 A 1 MIESTO TAK NECH NEPISE PICOVINY LEBO UZ MA VYTACA
#21 On to napisal po skonceni ligy ze nebude riesit protesty, pocas nej sa riesili vsetky tak ako sa mali.. o tom proteste ste vedeli 3-4 dni preco ste ho teda nepodali skor? Spoliehali ste sa nan iba ze vas to zachrani, dobre ste vedeli ze tu sedime cely den a hrame tie cwcka tahali sme sa na vas dost rychlo a ked liga skoncila tak ste zacali bojovat ze su medajle rozdane nespravne, vobec mi nejde o tu placku ci budem mat prve/druhe/tretie miesto alebo ziadne aj tak csko bola dvojmesacna zalezitost kedze bol volny cas.. ja som si dokazal svoje za 3 dni sme odohrali 27 zapasov a dotiahli to na prve miesto to uz ako to skonci neni v mojej kompetencii..
ja ta chapem kamo.. ale vy ste boli 1 a mi sme boli 2! TAK KDE MAM 2 MIESTO? bilancia vzajomnych zapasov nas dvoch ako klanov bola 6 ci 5 ku 2 prenas cize ja som vas bral ako najvacsieho konkurenta.. ja som si tu ligu vyhral vtedy.. sice len ladder.. ale ja mam mat 2 miesto.. a protesty boli teda myslim ze boli podane pred skoncenim ligy takze mame opravnenie aby boli vyriesene.. ako aj protesty v PO .. CB lige.. nebudu ich riesit? lebo uz liga skoncila? ved toto je ubohe..
#24 tato liga aj tak nema uroven, dostanes ban posles peniaze na ucet mas unban, chces placku posles peniaze mas ju mat, tato liga nemala uroven ani ju nikdy nebude mat, skoncila es4u ludia zacali hravat lebo u2 bola uz na pokraji zrutenia teraz je uplne mrtva a tu si kazdy robi co chce co sa tyka vedenia cs 1.6 uz nema ziadnu uroven ani ju nebude mat sem si chodia zahrat par kategori ludi, tà co to nevedia vobec hrat, dalsi co to hraju uplne z _#&*$ a je im to jedno ci vyhraju 16:5 alebo prehraju 16:0 a cheateri vacsina tu vidi cez steny a robia sa ze oni nic, ja som si zahral dobre cwcka za tieto dva tyzdne aj proti vam skoro vsetky zapasy boli vyrovnane 16:14,16:13.. to ze nemate ziadne medajle som pozeral aj ja ja som nepisal nikomu z vedenia ani to v plane nemam lebo to nema ziadny vyznam
kamo vidim ze si normalny .. fakt poklona.. viem videl som makali ste jak draci.. ja by som tiez makal len pridem dojebany z roboty.. tak mne stacilo 1 cw a hotovo.. ako zostal som snimi ale prispaty na ts.. dufam ze to vyriesia aspon ako bola tabulka ze vy 1 mi 2 a beer alebo oldschul 3.. inak to nevidim-- a to s tymi peniazmi je to tak .. fronix tu nechal asi 2 vyplaty jeho rodicov a to ze tu ma polka hracov volhek tiez neni nic nove uz asi 3x dostali unban zapnu zase a zase dostanu